11 990 Ft

Montessori játéktároló | HD kollekció

Cikkszám: N/A Kategória:

A Montessori pedagógia elvét követve nyitott fali tárolónkban rendezetten, ám a gyermekek számára is könnyen elérhetően tarthatóak a játékok.

Görgess lejjebb a hosszabb leírásért!

A terméket vásárlást követően egyedileg készítjük el, kb. 2 hét alatt.

Loading...

Leírás

Montessori játéktároló

A Montessori ihletésű gyerekszoba és az előkészített környezet ideális tárolója, hiszen nyitott zsebes textil zsákokkal igazán könnyűvé teszi a kisgyermekek számára a játékokhoz való hozzáférést és az elpakolást is.

A Montessori nevelés nagyon fontos eleme, része a rend, a rendszer, s ezek megismerése, betartása. Ez nem merül ki a napirendben, hanem a gyermek környezetére, a gyerekszobára és a játékokra is vonatkozik. A pedagógiai módszer szerint ez utóbbiakat rendszerezetten, de a gyerek számára átláthatóan tároljuk, tehát úgy vannak elrendezve, hogy egyedül le tudja őket venni és elpakolni.

Ennek leginkább egy nyitott tároló felel meg, mint amilyen a fali tárolónk is. A textil zsebekben szortírozva tárolhatóak az egyes játékok – állatfigurák, LEGO és Duplo elemek, fakockák, rajz- és festőeszközök.

A minimalista stílus kedvelői is nagyon szeretik a Montessori játéktárolót, hiszen egyszerű a felhelyezése a falra, sok minden elfér benne, s bár jól átlátható a tartalma, még sincsen szem előtt amit benne tartunk.

Fali tárolóink típusairól itt olvashatsz bővebben is.

Ezek a tárolók biztosan hosszú ideig otthonod díszei lesznek, hiszen a fa és a textil mind időtálló anyag. A termékeket pedig a legnagyobb odafigyeléssel, manufakturális jelleggel készítjük el Neked.

Termék jellemzők:

A textil zsák:

  • anyaga nagyon erős pamutvászon, 100 % pamutból
  • alja keményre merevített, így megállnak benne pl. a flakonok
  • mosható 30 fokon, mosógépben

 

A fa tartó rész:

  • anyaga: fenyőfa
  • vizes bázisú fehér színű pácolással készült, így gyerekszobában is biztonsággal használható termék
  • 2 db előre kifúrt lyuk mentén a falra felfúrható
  • csavart mellékelünk a csomagban
Méretei:
  • szélesség: 40 cm
  • magasság: 20 cm
  • mélység: 15 cm

A Montessori játéktároló textil zsákjának színe is választható, a hímzett szivárvány színeit a textil színéhez fogjuk igazítani, hogy biztosan jól mutasson rajta.

Válassz fali tárolód mellé színben is harmonizáló BabyMountain Sóhegyecskét!

További információk

Textil zsák színe

fehér, púder rózsaszín, pasztell sárga, menta, drapp, pasztell lila, méz sárga, türkiz, világos szürke, levendula lila, aranyló sárga, tengeri türkiz, középszürke, padlizsán lila, erős sárga, erős kék, szikla szürke, szilva lila, ginger, tengerészkék, khaki, pink, sötétbarna, fekete

Faanyag színe

csokoládébarna, fehér, fekete, szürke, natúr fenyő, dió