4 490 Ft4 990 Ft

Házi Áldás díszpárna

Cikkszám: N/A Kategória:

Igazi szívvel – lélekkel, kézzel hímzett egyedi párnahuzat Házi Áldás szöveggel. Igazán egyedi ajándékötlet ha lakásavatóra vagy hivatalos.

Loading...

Leírás

A gondos kézi munkával hímzett Házi Áldás díszpárna egyik legkedvesebb termékünk. Magának a szövegnek a használata a 19. században terjedhetett el hazánkban, akkor került be a polgári otthonokból a parasztházakba. Nagy jelentőséget tulajdonítottak neki: úgy tartották ugyanis, hogy a pozitív üzenettel jótékony, áldásos hatást gyakorolnak a házban élőkre, ahol a Házi Áldás szövegét elhelyezték. Leginkább a hálószobában tartották a díszes faragványokat, melyekre a szöveg került, később pedig konyharuhákra hímezve a konyhában is megjelent.

Nagyon szép hagyomány ez, amit máig megtartottunk, csak a forma változott. Napjainkban nagyon sok verzióban elérhető, mi díszpárnára, kézzel hímezve álmodtuk meg. Szerettük volna ezt a hagyományt a lehető legjobb formájában visszaadni, így naturális, lenvászon párnahuzatot varrunk, a hímzés erre készül hófehérrel.

A Házi Áldás díszpárna szép dísze lesz a nappalidnak vagy a hálószobádnak, meleg, földszínével nyugalmat áraszt és békét teremt. Nagyon egyedi ajándékötlet ha lakásavatóra, házavatóra vinnéd, s biztosan sikert aratsz vele, hiszen a Házi Áldás minden Otthon fontos kelléke.

A Házi Áldás díszpárna jellemzői:
* anyaga: 100% pamut lenvászon
* színe: natúr, földszínű, sötétebb beige
* mérete: 40 x 40 cm
* kezelése: a párnahuzat 30 fokon, kímélő programon mosható | szárítás: szárítógépben nem szárítható

 

A párnabelső jellemzői:

  • a párnabelsők töltete megtartja a formáját és stabil alátámasztást biztosít. Sőt, mosógépben moshatod is, hogy mindig friss legyen
  • anyaga: 100% polipropilén | töltet: 100 % poliészter – üreges rost (100% újrahasznosított anyag)
  • kezelése: mosógépben mosható, maximum 40°C-on, normál programon | szárítás: szárítógéppel szárítható, alacsony hőfokon, maximum 60°C-on | nem vasalható | nem fehéríthető | vegyileg nem tisztítható

További információt díszpárnáinkról itt találsz, ha pedig inspirálódni szeretnél, korábbi, egyedi megrendeléseinket megtalálod ide kattintva.

További információk

Méretek 40 × 40 cm
Variációk

csak párnahuzat, párnahuzat párnabelsővel