ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Skandináv stílusú monokróm babaszoba fali dekorációk - motivációs fali kép szett

Letisztult Skandináv stílusú, minimalista fekete – fehér színű babaszobákba, gyerekszobákba terveztük meg ezt a fali kép szettet, mely nem csak visszafogott dísze a szobának, de minden darabja szuper motiváló, illetve pozitív jelentéssel is bír. A komplementer színek és az egyszerű minták használata végett beilleszthető a babageometria tanulókártyái közé is – a módszerről és a babageometria fontosságáról ebben a cikkünkben írtunk, itt. Büszkék vagyunk erre a skandináv stílusú monokróm babaszoba fali kép szettre, hiszen nem a megszokott angol nyelvű szavakkal dolgoztunk, hanem egy teljesen új, egyedi megközelítést adtunk a stílus rajongóinak. S hogy melyik mit is jelent, arról írtunk bővebben ebben a cikkben. 

odorshome gyerekszoba dekoráció monokróm fali kép szett

XOXO

Az első gyerekszoba print ötletét amit terveztünk, az oly sokat látott, angol nyelvterületen használt XOXO felirat ihlette. Ez az egyébként a középkorig visszaeredeztethető köszönési forma igen népszerű lett, tulajdonképpen a szintén angol Hugs & Kisses nem írott, szimbolikus rövid változata. 

Úgy gondoltuk, hogy a letisztult Skandináv design igazi szerelmesei sokkal jobban rajonganának egy autentikusabb változatért az angol nyelvű helyett. Így lett ennek a monokróm babaszoba fali képnek a szövege svédül: Puss & Kram.

Ez a poszter olyan lezser kis dekoráció, ami feldobja még a kiskamaszok vagy tinik szobáját is, így számukra kiváló ajándékötlet is lehet.

Duktig – ismerős? Persze, s ez nem véletlen. Az IKEA azonos nevű játékkonyhája szerintem örök kedvenc és az is marad. Szinte mindenki ismeri: akinek nincs otthon belőle, az egészen biztosan találkozott vele a játszóházakban, óvodákban és biztos vagyok benne, hogy imádja. A kicsik rengeteget tanulnak az efféle nyílt játékot biztosító eszközök használata során, a felnőtteket utánozva fejlesztik szociális készségeiket, fedezik fel a világot és a mindennapos tevékenységeket maguk körül.

Na de miért is írom mindezt egy gyerekszoba poszter kapcsán? Csupán azért, mert nem véletlenül választottuk a duktig svéd szót ehhez a fali dekorációhoz. A duktig svédül azt jelenti, hogy ‘Ügyes vagy, jól csináltad!’. A gyerekeknek ugyanis kell a pozitív megerősítés, tevékenységeik során a folyamatos visszacsatolás, jelezve, hogy jól vagy rosszul végzik el amit csinálnak. Szülőként ne felejtsük el őket megdicsérni akkor, ha egy feladatot ügyesen teljesítenek, s akkor sem, ha rutinszerűen ugyan, de helyesen viselkednek és járnak el adott szituációkban.

Ez Skandináv stílusú fekete – fehér fali kép erre hívja fel a szülő figyelmét, a gyermeknek pedig motivációt ad. 

” Ügyes vagy, jól csináltad! “

” Éjjel nappal “

Amikor megszületik a kisbabád és Édesanya leszel, úgy érzed: jöhet bármi, bírni fogod. Megmagyarázhatatlan mértékű erőt és szeretet is kapunk amikor egy kisbabának adunk életet. Jól is van ez így, hiszen a finom és puha, babaillatos összebújásokon túlmenően rengeteg feladat is vár ránk egy kisbaba ellátása során.

Persze idővel mindenben beletanulsz és rutinná válik, könnyebben megy, sőt észre sem veszed, hogy mennyi mindent végzel el egy nap a baba körül és a háztartásban. 

Talán egy valami van ami sosem lesz rutin és Édesanyaként nem tudod megszokni: ez az éjszakázás. Hidd el, tudjuk, hogy mit jelent ez Neked, s hogy mennyire fáradt vagy 1 – 4 – 15 -szöri ébredéssel teli vagy az egyáltalán át nem aludt éjszaka után.

Ez a fekete – fehér babaszoba dekoráció, letisztult Skandináv stílusban Nektek, Édesanyáknak készült, akik éjjel nappal ébren vagytok ha kell, s őrzitek legnagyobb kincseiteket: a gyermekeket.

Többi bejegyzés

falra szerelhető tároló gyerekszobába

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba Ahhoz, hogy az otthonunkban mindig komfortosan érezhessük magunkat, érdemes jól átgondolt rendszerekbe szednünk a körülöttünk található használati tárgyakat. Ha

Dzsungel gyerekszoba room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour Izgalmas elosztású és kialakítású szoba, hangulatos és kellemes színekkel, berendezésekkel. Lenyűgöző ahogy minden darab annyira a helyén van, harmóniában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett