ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

10 lenyűgöző skandináv stílusú termék hazai készítőktől

A Skandináv lakberendezési stílus évek óta hazánkban is tarol, s ez nem is csoda, hiszen színvilága, formái és anyagai olyan nyugalmat, meghittséget árasztanak, melyet sokan vágyunk átélni, átérezni. Szépségükön túl, a skandi ihletésű design termékek funkcionalitásukkal, praktikusságukkal is lenyűgöznek minket. Alábbi összeállításunkban olyan termékeket gyűjtöttünk össze, amiket hazai készítők limitált kiadásban, több esetben kézzel, manufakturális jelleggel gyártanak. 

1. Anacra // 2. OdorsHome // 3. Agnescor // 4. Fonalkod // 5. Anacra // 6. Linael // 7. Szinharmonia // 8. serendipity22 // 9. Linael // 10. Skandina

  1. Makramé fali dísz | Varázslatos fali dísz, mely időigényes munkával, gondos kézi csomózással és szövéssel készül. Ha otthonodban főleg a natúr színek dominálnak, ezzel a mutatós dekor elemmel bármelyik üres falat feldobod vele.

  2. Fali tároló | Szeretjük az olyan Skandináv stílusú termékeket, ahol a design és a funkcionalitás egyszerre jelenik meg. Ezzel a falra szerelhető tárolóval díszíted a nappali belső terét, ugyanakkor praktikus megoldást kapsz magazinok, tv távirányítók és egyéb telekommunikációs eszközök, kütyük tárolására is.

  3. Kenyértartó zsák | Rusztikus zsák, mely szintén gondos munkával, a grafikai megtervezéstől a varrásig kézzel készül. A terméket heteken át tesztelték, biztos lehetsz benne, hogy nagyon magas minőséget képvisel és amellett gyönyörű is. Kifejezetten kenyér tárolására alkalmas, élelmiszerbiztos anyagból készül, mely a nedvességet megtartja, mégis jól szellőzik, így a pékáru sokáig friss marad. Ha teheted, az eldobható műanyagzacskók helyett vásárláshoz válassz ilyen környezetbarát frissentartó zsákot.

  4. Horgolt kosár | Letisztult forma, kellemes pasztell szín – kedvencünk ez a nagyméretű horgolt kosár! Teheted a földre vagy a polcra, mindenhol jól fog mutatni, ráadásul jó sok apróságot, gyerekjátékot, fonalat elnyel, hogy a szoba rendezett maradjon. Bármit belepakolhatsz, s abban biztos lehetsz, hogy a lakás egyik helyiségében sem marad kihasználatlanul. 

  5. Makramé lógó fali dísz | Igaz, a technika nagyon régi és nem, nem éppen Skandináv. A makramé születése a 13. századig nyúlik vissza, amikor is arab takácsok csomózással fejezték be szőtt termékeiket. Nálunk a 80-as években volt nagy divat, ám most, picit új köntösben, 2019-ben újra reneszánszát éli világszerte. A skandináv és boho szerelmesei előszeretettel használják dekorációként, ki szolidan, kisebb formában, ki pedig akár egy egész szobafalat is beborít egy makraméval. 

  6. Gyertyatartó | Szép, letisztult: egyszerűen elegáns. Igazán különlegessé és egyedivé teszi a gyertyatartóknál egyáltalán nem szokványos anyaghasználat: mégpedig a bőr, az üveg és fém kombinációja. Kiváló ajándékötlet minimalista stílusú, naturális színekkel és anyagokkal berendezett otthonokba.

  7. Skandináv házikók | Engem lenyűgözött ez a gyönyörű kézi munkával készített, igazi Skandináv hangulatot árasztó sorház dekoráció. Te is könnyedén csempészhetsz Skandináv minimalista és meghitt, bensőséges hygge hangulatot az otthonodba vagy akár a gyerekszobába! Ez a bájos skandi sorház dekor ajándékötletnek is szuper, ha lakásavatóra, házavatóra készülsz.

  8. Horgolt tároló | Persze tárolóból sosem elég egy lakásban, valljuk be, hajlamosak vagyunk már csak azért is többet vásárolni belőlük, mert gyönyörűek! Ezek a horgolt tárolók ráadásul sokkal tartósabbak, így fenntarthatóbbak műanyag társaiknál, készítőjük pedig prémium anyagokat használ. A Skandináv stílus egyik üzenete, hogy törekedjünk a rendezettségre, ilyen szép tárolókkal könnyen fog menni, minden apróságnak is meg lesz a helye. 

  9. 3in1 strip tartó | Ezzel a multifunkcionális bőr tartóval többféle képen is dekorálhatod az otthonodat, ugyan is tehetsz bele könyvet – kétféleképpen – vagy akár bort is. Szuper és egyáltalán nem szokványos, sablonos ajándékötlet könyv imádóknak és borkedvelőknek!

  10. Fali kulcstartó | Ha szeretnénk rendezett, tisztának és harmonikusnak látszó belső tereket otthonunkban, akkor nem érdemes túlzsúfolni a falat, polcokat mindenféle tárggyal. Igyekezzünk mindennek helyet találni rejtett tárolókban, ám ha néhány dolgot mégis szem előtt, azaz kéznél tartanánk – mint például egy-két kulcsot -, használjunk ilyen letisztult stílusú rendszerezőket. 

Skandináv stílusú fali tárolók

A rendezett, szép otthon titka, hogy mindennek legyen helye, a legapróbb dolgoknak is. Válaszd praktikus, falra szerelhető tárolóinkat, ha kevés hely áll rendelkezésedre. Sokféle színben kérhetőek, nézd meg kínálatunkat!

Nézd meg a többi Skandináv stílusú termékünket is!

Többi bejegyzés

falra szerelhető tároló gyerekszobába

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba Ahhoz, hogy az otthonunkban mindig komfortosan érezhessük magunkat, érdemes jól átgondolt rendszerekbe szednünk a körülöttünk található használati tárgyakat. Ha

Dzsungel gyerekszoba room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour Izgalmas elosztású és kialakítású szoba, hangulatos és kellemes színekkel, berendezésekkel. Lenyűgöző ahogy minden darab annyira a helyén van, harmóniában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett