ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

10 lenyűgöző skandináv stílusú termék hazai készítőktől

A Skandináv lakberendezési stílus évek óta hazánkban is tarol, s ez nem is csoda, hiszen színvilága, formái és anyagai olyan nyugalmat, meghittséget árasztanak, melyet sokan vágyunk átélni, átérezni. Szépségükön túl, a skandi ihletésű design termékek funkcionalitásukkal, praktikusságukkal is lenyűgöznek minket. Alábbi összeállításunkban olyan termékeket gyűjtöttünk össze, amiket hazai készítők limitált kiadásban, több esetben kézzel, manufakturális jelleggel gyártanak. 

1. Anacra // 2. OdorsHome // 3. Agnescor // 4. Fonalkod // 5. Anacra // 6. Linael // 7. Szinharmonia // 8. serendipity22 // 9. Linael // 10. Skandina

  1. Makramé fali dísz | Varázslatos fali dísz, mely időigényes munkával, gondos kézi csomózással és szövéssel készül. Ha otthonodban főleg a natúr színek dominálnak, ezzel a mutatós dekor elemmel bármelyik üres falat feldobod vele.

  2. Fali tároló | Szeretjük az olyan Skandináv stílusú termékeket, ahol a design és a funkcionalitás egyszerre jelenik meg. Ezzel a falra szerelhető tárolóval díszíted a nappali belső terét, ugyanakkor praktikus megoldást kapsz magazinok, tv távirányítók és egyéb telekommunikációs eszközök, kütyük tárolására is.

  3. Kenyértartó zsák | Rusztikus zsák, mely szintén gondos munkával, a grafikai megtervezéstől a varrásig kézzel készül. A terméket heteken át tesztelték, biztos lehetsz benne, hogy nagyon magas minőséget képvisel és amellett gyönyörű is. Kifejezetten kenyér tárolására alkalmas, élelmiszerbiztos anyagból készül, mely a nedvességet megtartja, mégis jól szellőzik, így a pékáru sokáig friss marad. Ha teheted, az eldobható műanyagzacskók helyett vásárláshoz válassz ilyen környezetbarát frissentartó zsákot.

  4. Horgolt kosár | Letisztult forma, kellemes pasztell szín – kedvencünk ez a nagyméretű horgolt kosár! Teheted a földre vagy a polcra, mindenhol jól fog mutatni, ráadásul jó sok apróságot, gyerekjátékot, fonalat elnyel, hogy a szoba rendezett maradjon. Bármit belepakolhatsz, s abban biztos lehetsz, hogy a lakás egyik helyiségében sem marad kihasználatlanul. 

  5. Makramé lógó fali dísz | Igaz, a technika nagyon régi és nem, nem éppen Skandináv. A makramé születése a 13. századig nyúlik vissza, amikor is arab takácsok csomózással fejezték be szőtt termékeiket. Nálunk a 80-as években volt nagy divat, ám most, picit új köntösben, 2019-ben újra reneszánszát éli világszerte. A skandináv és boho szerelmesei előszeretettel használják dekorációként, ki szolidan, kisebb formában, ki pedig akár egy egész szobafalat is beborít egy makraméval. 

  6. Gyertyatartó | Szép, letisztult: egyszerűen elegáns. Igazán különlegessé és egyedivé teszi a gyertyatartóknál egyáltalán nem szokványos anyaghasználat: mégpedig a bőr, az üveg és fém kombinációja. Kiváló ajándékötlet minimalista stílusú, naturális színekkel és anyagokkal berendezett otthonokba.

  7. Skandináv házikók | Engem lenyűgözött ez a gyönyörű kézi munkával készített, igazi Skandináv hangulatot árasztó sorház dekoráció. Te is könnyedén csempészhetsz Skandináv minimalista és meghitt, bensőséges hygge hangulatot az otthonodba vagy akár a gyerekszobába! Ez a bájos skandi sorház dekor ajándékötletnek is szuper, ha lakásavatóra, házavatóra készülsz.

  8. Horgolt tároló | Persze tárolóból sosem elég egy lakásban, valljuk be, hajlamosak vagyunk már csak azért is többet vásárolni belőlük, mert gyönyörűek! Ezek a horgolt tárolók ráadásul sokkal tartósabbak, így fenntarthatóbbak műanyag társaiknál, készítőjük pedig prémium anyagokat használ. A Skandináv stílus egyik üzenete, hogy törekedjünk a rendezettségre, ilyen szép tárolókkal könnyen fog menni, minden apróságnak is meg lesz a helye. 

  9. 3in1 strip tartó | Ezzel a multifunkcionális bőr tartóval többféle képen is dekorálhatod az otthonodat, ugyan is tehetsz bele könyvet – kétféleképpen – vagy akár bort is. Szuper és egyáltalán nem szokványos, sablonos ajándékötlet könyv imádóknak és borkedvelőknek!

  10. Fali kulcstartó | Ha szeretnénk rendezett, tisztának és harmonikusnak látszó belső tereket otthonunkban, akkor nem érdemes túlzsúfolni a falat, polcokat mindenféle tárggyal. Igyekezzünk mindennek helyet találni rejtett tárolókban, ám ha néhány dolgot mégis szem előtt, azaz kéznél tartanánk – mint például egy-két kulcsot -, használjunk ilyen letisztult stílusú rendszerezőket. 

Skandináv stílusú fali tárolók

A rendezett, szép otthon titka, hogy mindennek legyen helye, a legapróbb dolgoknak is. Válaszd praktikus, falra szerelhető tárolóinkat, ha kevés hely áll rendelkezésedre. Sokféle színben kérhetőek, nézd meg kínálatunkat!

Nézd meg a többi Skandináv stílusú termékünket is!

Többi bejegyzés

Dzsungel gyerekszoba room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour Izgalmas elosztású és kialakítású szoba, hangulatos és kellemes színekkel, berendezésekkel. Lenyűgöző ahogy minden darab annyira a helyén van, harmóniában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel A monokróm babaszoba megunhatatlan és hosszú ideje máig lenyűgözi a szülőket, gyerekeket egyaránt. A természetes és neutrális babaszoba trendek előtérbe kerülésével