ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba

Ahhoz, hogy az otthonunkban mindig komfortosan érezhessük magunkat, érdemes jól átgondolt rendszerekbe szednünk a körülöttünk található használati tárgyakat. Ha mindennek ismerjük a pontos helyét, könnyedén búcsút inthetünk a folytonos keresgéléseknek és az azokkal együtt járó bosszúságoknak. A fali tároló nem csak helytakarékos, de számtalan olyan előnyt kínál a számunkra, amelyekkel megkönnyíthetjük a mindennapjainkat. 

falra szerelhető tároló gyerekszobába

Zsúfolt a lakótér? Nem probléma!

A modern, de apró lakások berendezése nagy kihívások elé állíthatja a tulajdonosokat. Mivel ezekben a lakóterekben általában nincs lehetőség több rekeszes és tágas fiókkal ellátott bútorok elhelyezésére, a falfelületek hasznosítására kell összpontosítanunk. 

gyerekszoba fali tároló lenvászon zsákokkal odorshome

A zsebes fali tárolók egyáltalán nincsenek útban, mégis rengeteg opciót biztosítanak a rendszerezéshez. Már azzal, hogy el tudjuk bennük rejteni az épp nem használt eszközöket, jelentősen hozzájárulnak a gyors rendrakáshoz. A pakkok tartalma könnyedén átlátható, így felesleges kutakodás nélkül bármihez hozzáférhetünk.

Rend a lelke mindennek a gyerekszobában is

A kisgyermekek rendhez szoktatása szinte állandó téma a különféle baba-mama csoportok fórumain. Abban mindenki egyetért, hogy az apróságokat már az első játékkal töltött percek és órák után célszerű a rendrakásra nevelni. A kezdetekben még nyújtsunk segítséget ehhez, a későbbiekben viszont már önállóan kell megoldaniuk a feladatot. 

fali tároló gyerekszobába

A gondok akkor jönnek, ha a plüssök, építőkockák és egyéb játékok felhalmozásával párhuzamosan a dobozok száma is megsokszorozódik. Egy idő után beszűkül a játékra rendelkezésre álló tér és a gyerekek sem mindig biztosak abban, hogy, mit és hova kellene tenniük. Az átláthatóság nagyon fontos a számukra, hiszen csak így tudnak önállóan játszani, illetve rendet rakni maguk után. A falitárolók mókás és hasznos kiegészítői minden gyermekszobának. A kicsik számára is elérhető zsebecskékben a gyors rendszerezés mellett igazi öröm a pakolás.  

Hogyan válasszunk fali tárolót az otthonunkba?

Első körben határozzuk meg, hogy mit szeretnénk elhelyezni a tárolóban. Minél több összeszedni való apróságot látunk magunk körül, annál több fali tároló beszerzésére lesz szükségünk. Ezt minden helyiség esetén ajánlott áttekinteni, hiszen a tárolók tényleg bárhol felhasználhatók. A zsebekbe helyezhetünk újságokat, babaápolási termékeket vagy amit csak jónak látunk.

fali tároló gyerekszobába

A második lépés a tárolók színének meghatározása, ami a fal árnyalatai mellett az adott helyiség funkciójától is függhet. A gyerekszobába bátran választhatunk mintás verziókat, amelyekkel feldobhatjuk az enteriőr hangulatát. Ha viszont a nappaliban és más terekben a mostanában oly népszerű minimalista stílus dominál, használjunk bézs, menta, vagy ezekhez hasonló, halványabb árnyalatú fali tároló egységeket. 

A harmadik szempont praktikusság elve. A szennyeződéseknek különösen kitett helyiségekben célszerű könnyen mosható tárolókat vásárolni, amelyek tisztítása nem ütközhet akadályokba. Az igazán tökéletes fali tároló zsebei villámgyorsan eltávolíthatók és a mosás követően ugyanilyen sebességgel vissza is helyezhetők.

Többi bejegyzés

Dzsungel gyerekszoba room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour Izgalmas elosztású és kialakítású szoba, hangulatos és kellemes színekkel, berendezésekkel. Lenyűgöző ahogy minden darab annyira a helyén van, harmóniában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel A monokróm babaszoba megunhatatlan és hosszú ideje máig lenyűgözi a szülőket, gyerekeket egyaránt. A természetes és neutrális babaszoba trendek előtérbe kerülésével