Rólunk

OdorsHome márkánk

10 évvel ezelőtt, 2011-ben vágtunk bele az első saját gyártású fali tároló elkészülte után a vállalkozásba. Egészen pontosan az első fali tárolót magunknak készítettük, amit a mindössze 2 nm-es előszobánk ihletett, s ezt a darabot a mai napig használjuk, ő már családtag.

 

Azóta közel 3.000 darabot adtunk el.

Az egyedi megrendeléseknek köszönhetően ma már nem csak fali tárolókat készítünk, amiért nagyon hálásak vagyunk Nektek. Mostanra már több gyerekszobai kiegészítőt, dekort, babakezekbe való forma párnákat és személyes üzenettel, szintén egyedileg rendelhető hímzett párnákat is.

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinket manufakturális jelleggel, mi magunk készítjük el, így sok szeretet van bennük, s minden darab nagyon személyes és egyedi lehet.

Kriszta és Balázs

OdorsHome

 

Rólunk írták

Praktikus és divatos tárolók babáknak, gyerekeknek, mert minden szülő tudja: ebből soha nincs elég

Tegye fel a kezét aki úgy indult el a szülői pályán, hogy már pedig a lakást nem árasztja el 600 játék, a nappaliból nem lesz játszótér, és nem lesz egy hónapnyi váltóruha a gyereknek… 
 
Bouvet Petra az etcetera.hu oldalán ezt a kérdéskört boncolgatja, nem is akárhogy, olvassátok el!

OdorsHome - babaszoba kellékek

Erikának sok számpárnát készítettünk már, hiszen a hozzá babafotózásra érkező szülők és gyerekek is nagyon szeretik a kreatív fotózási kellékeket, így a számpárnáinkat is.
Most készült velünk egy interjú is, ha szeretnétek minket kicsit megismerni, olvassátok el a cikket rólunk – OdorsHome babaszoba kellékek címmel. 
 
Ha pedig újszülött fotózást , babafotózást terveztek, Erikát szívből ajánlom – profi, ráadásul a babákat, gyerekeket is könnyedén megnyugtatja, mosolyt csal az arcukra: így biztosan cuki fotók készülnek majd.
 
Munkájáról faggattuk Végh Erika fotós – grafikust, valamint arról, mi a mosolygós családi fotók és nyugodt babákról készült képek titka.

Szépítsük az Otthonunkat - egy magyar fali tároló története

Egy házaspár úgy döntött, hogy szeretnének egy saját lakást Budapest környékén, Tordason. Az építkezést 2008-ban befejezték, de a végére Kriszta és férje is belekóstolt egy kicsit a barkácsolásba, hiszen ők festettek ki és tették le a meleg burkolatokat. Ezt egyáltalán nem bánták, sőt, meg is szerették és egyre több lakberendezési dolgot kezdtek el saját maguk készíteni. Ők alapították meg az OdorsHome-ot, fő profiljuk pedig egy nagyon egyszerű, de annál praktikusabb fali tároló.