ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

A monokróm babaszoba megunhatatlan és hosszú ideje máig lenyűgözi a szülőket, gyerekeket egyaránt. A természetes és neutrális babaszoba trendek előtérbe kerülésével azonban a néhol kissé komor fekete – fehér design is módosult, s kapott üde, természetes színt. Blog cikkünkben Naomi Alon Coe designer munkáját mutatjuk be, egy csodaszép monokróm babaszoba Skandináv természetességgel.

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel
Kép forrása: www.projectnursery.com | Little Crown Interiors

Ez a monokróm babaszoba egy Los Angeles-i házaspár otthonába készült, az újszülött érkezésére. Szerettek volna kedvenc színkombinációjuk, a fekete – fehér mellett némi Skandináv természetességet is megjeleníteni a gyermekszobában, s ez azt hiszem remekül sikerült. A szigorú színkombinációt lágy és üde hatást elérő modern bútorokkal, formákkal valósították meg, amit kiegészítettek némi bohém stílussal is.    

Kép forrása: www.projectnursery.com | Little Crown Interiors

Zseniális, ahogy a fekete – fehér kombót szürkével keverték, s világos színű fabútorokkal, naturális kiegészítőkkel és dekor elemekkel dobták fel – így a teljes összhatás hívogatóan meleg, s annyira könnyed marad annak ellenére is, hogy a tér kapott egy fekete színű teljes falfelületet is. 

Ezt a természetességet és frissességet persze tovább fokozza a zöld növények ízléses elhelyezése, ami még a babaszobákból sem maradhat el. Sokan félnek szobanövényeket tenni a kisbabák szobájába, ám megfelelő növényválasztással és megfelelő magasságban elhelyezve őket bátran használhatjuk ebben a térben is dekoráció gyanánt.

Monokróm babaszoba Skandináv stílusban odorshome
Kép forrása: www.projectnursery.com | Little Crown Interiors

szőnyeg rugstudio.com | csillár anthropologie.com | fiókos elem OEUF Store |
rácsos ágy Project Nursery | fali dekoráció Dahey Macrame | hintaszék Project Nursery | Nyuszi lámpa Miffy | 

A szoba egyik legkülönlegesebb eleme kétségtelenül a hatalmas, földön elhelyezett Miffy névre hallgató nyuszi lámpa – igen, az egy lámpa! Így a fekete keresztekkel díszített szőnyeg mellett nem csak összetéveszthetetlen Skandináv stílust és érzést, de egy kis humort is visz a dizájnba. 

fekete fehér babaszoba inspiráció odorshome
Kép forrása: www.projectnursery.com | Little Crown Interiors

Hogy tetszett ez a monokróm babaszoba Skandináv természetességgel? Elég bátor vagy, hogy megvalósíts valami hasonló merész designt? A fenti képeken bejelöltük, hogy mit hol találsz meg, s most mutatunk Neked néhány további fekete – fehér kiegészítőt, dekorációt, praktikus tárolót saját kínálatunkból is. Kattints a képekre ha megtetszett valamelyik termék, hogy bővebben is olvashass róla.

Ha tetszett ez a cikkünk, s úgy érzed inspirál, vagy jól jön a babaszoba tervezésénél, akkor mentsd el Pinteresten az alábbi kollázs segítségével. Így később is megtalálod ha szükséged lesz rá.

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel odorshome

Többi bejegyzés

falra szerelhető tároló gyerekszobába

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba Ahhoz, hogy az otthonunkban mindig komfortosan érezhessük magunkat, érdemes jól átgondolt rendszerekbe szednünk a körülöttünk található használati tárgyakat. Ha

Dzsungel gyerekszoba room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour Izgalmas elosztású és kialakítású szoba, hangulatos és kellemes színekkel, berendezésekkel. Lenyűgöző ahogy minden darab annyira a helyén van, harmóniában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett