ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

A monokróm babaszoba megunhatatlan és hosszú ideje máig lenyűgözi a szülőket, gyerekeket egyaránt. A természetes és neutrális babaszoba trendek előtérbe kerülésével azonban a néhol kissé komor fekete – fehér design is módosult, s kapott üde, természetes színt. Blog cikkünkben Naomi Alon Coe designer munkáját mutatjuk be, egy csodaszép monokróm babaszoba Skandináv természetességgel.

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel
Kép forrása: www.projectnursery.com | Little Crown Interiors

Ez a monokróm babaszoba egy Los Angeles-i házaspár otthonába készült, az újszülött érkezésére. Szerettek volna kedvenc színkombinációjuk, a fekete – fehér mellett némi Skandináv természetességet is megjeleníteni a gyermekszobában, s ez azt hiszem remekül sikerült. A szigorú színkombinációt lágy és üde hatást elérő modern bútorokkal, formákkal valósították meg, amit kiegészítettek némi bohém stílussal is.    

Kép forrása: www.projectnursery.com | Little Crown Interiors

Zseniális, ahogy a fekete – fehér kombót szürkével keverték, s világos színű fabútorokkal, naturális kiegészítőkkel és dekor elemekkel dobták fel – így a teljes összhatás hívogatóan meleg, s annyira könnyed marad annak ellenére is, hogy a tér kapott egy fekete színű teljes falfelületet is. 

Ezt a természetességet és frissességet persze tovább fokozza a zöld növények ízléses elhelyezése, ami még a babaszobákból sem maradhat el. Sokan félnek szobanövényeket tenni a kisbabák szobájába, ám megfelelő növényválasztással és megfelelő magasságban elhelyezve őket bátran használhatjuk ebben a térben is dekoráció gyanánt.

Monokróm babaszoba Skandináv stílusban odorshome
Kép forrása: www.projectnursery.com | Little Crown Interiors

szőnyeg rugstudio.com | csillár anthropologie.com | fiókos elem OEUF Store |
rácsos ágy Project Nursery | fali dekoráció Dahey Macrame | hintaszék Project Nursery | Nyuszi lámpa Miffy | 

A szoba egyik legkülönlegesebb eleme kétségtelenül a hatalmas, földön elhelyezett Miffy névre hallgató nyuszi lámpa – igen, az egy lámpa! Így a fekete keresztekkel díszített szőnyeg mellett nem csak összetéveszthetetlen Skandináv stílust és érzést, de egy kis humort is visz a dizájnba. 

fekete fehér babaszoba inspiráció odorshome
Kép forrása: www.projectnursery.com | Little Crown Interiors

Hogy tetszett ez a monokróm babaszoba Skandináv természetességgel? Elég bátor vagy, hogy megvalósíts valami hasonló merész designt? A fenti képeken bejelöltük, hogy mit hol találsz meg, s most mutatunk Neked néhány további fekete – fehér kiegészítőt, dekorációt, praktikus tárolót saját kínálatunkból is. Kattints a képekre ha megtetszett valamelyik termék, hogy bővebben is olvashass róla.

Ha tetszett ez a cikkünk, s úgy érzed inspirál, vagy jól jön a babaszoba tervezésénél, akkor mentsd el Pinteresten az alábbi kollázs segítségével. Így később is megtalálod ha szükséged lesz rá.

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel odorshome

Többi bejegyzés

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett