ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett ebbe a hatalmas virágos csodába, s tudta, hogy az egész szobát e köré a dizájn köré építi fel. Érthető, ugye? Macy professzionális fotós, éppen első gyermekét várja, így hatalmas lendülettel, csodavárással és izgalommal állt neki a babaszoba berendezésének. A végeredmény magáért beszél: a 2021. tavaszán születő kislányát igazi vidám, napos szoba várja, ahol egyszerűen nem lehet szomorkodni. Nézd meg Macy milyen gyönyörű fotókat készített erről a bohém babaszobáról.

Bohém virágos falmatrica a babaszobában
Kép forrása: @macyrothartistry.com

Ez a babaszoba olyan, mint maga az élet: magával ragadó, friss és élettel teli. Őszintén, nem tudom elképzelni, hogy itt valaha szomorúan kelnék fel. Macy a legapróbb részletekig megtervezett mindent, harsány, bohém szín- és formavilágát sok természetes árnyalat tompítja, a zöld növények pedig természetközelivé varázsolják a teret. Macy megosztotta velünk néhány kedvenc részletét a szoba berendezéseiből, s komplett listát is adott nekünk a beszerzési helyekről. 

Room tour: bohém virágos falmatrica a babaszobában

A nevem Macy, férjemmel a gyönyörű és napos Wisco Sun az otthonunk. Van egy cicánk és egy zsemleszínű Labrador kutyusunk, Goose, aki már 2 éves. Kis kedvenceink mellé pedig hamarosan megérkezik első gyermekünk, úgyhogy nagyon izgatottak vagyunk.

macyrothartistry
kutya a babaszobában
Kép forrása: @macyrothartistry.com

Mi inspirálta a babaszoba dizájnt?

Egyértelműen a falmatrica! Ahogy megláttam, azonnal beleszerettem és elhatároztam, hogy az egyik falat teljesen beborítom vele, s minden más berendezést és tárgyat hozzá igazítok. Így az egész dizájnt a hatalmas virágok és azok színei inspirálták. Leginkább a mustársárga tetszett, így azt erősítettem az apróbb kiegészítő tárgyakban.

mustársárga babaszoba bohém stílusban
Kép forrása: @macyrothartistry.com
Mi volt számodra a legkedvesebb rész a szoba kialakításában?

Természetesen a kedvenc részem a tervezés volt, az egyes elemek felkutatása és begyűjtése. Imádtam, amikor megtaláltam a mustársárga takarót, a fiókos szekrényt és a hozzá illő fogantyúkat, a semleges falszínt ami jól kiegészíti a virágos tapétát, illetve az alvó szem díszt a falra. Sorolhatnám, hiszen minden részletét szeretem ennek a babaszobának! 

mustársárga bohém babaszoba
Kép forrása: @macyrothartistry.com
Mit tanácsolnál azoknak a szülőknek akik most kezdik berendezni a babaszobát?

Semmiképpen se stresszeljenek annyit, mint én! Varázslatos babaszobát tudtok kialakítani akár fillérekből is, hiszen tele van az internet kiváló ötletekkel, csak össze kell gyűjteni őket. Ne sajnáljátok az időt a tervezésre, de túlizgulni sem szabad.

olvasósarok babaszobában
Kép forrása: @macyrothartistry.com
Kép forrása: @macyrothartistry.com

Bohém Sóhegyecskék

Gyógyító hatású Himalája kristálysóval töltve
virágos babaszoba
Kép forrása: @macyrothartistry.com
bohém babaszoba fiókos szekrény
Kép forrása: @macyrothartistry.com
Lelőhelyek
falmatrica | WallGarnishCo
rácsos ágy | Delta Children
100% lélegző matrac | NewtonBaby
fiókos szekrény | Delta Children
fogantyúk | HobbyLobby
Once upon a time felirat | metal wall decor
alvó szemek | HobbyLobby
plüss kutya | IKEA
mustársárga babaszoba bohém stílusban

Ha tetszett ez a cikkünk, s úgy érzed inspirál, vagy jól jön a babaszoba tervezésénél, akkor mentsd el Pinteresten az alábbi kollázs segítségével. Így később is megtalálod ha szükséged lesz rá.

bohém virágos falmatrica a babaszobában odorshome

Többi bejegyzés

Dzsungel gyerekszoba room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour Izgalmas elosztású és kialakítású szoba, hangulatos és kellemes színekkel, berendezésekkel. Lenyűgöző ahogy minden darab annyira a helyén van, harmóniában

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel A monokróm babaszoba megunhatatlan és hosszú ideje máig lenyűgözi a szülőket, gyerekeket egyaránt. A természetes és neutrális babaszoba trendek előtérbe kerülésével