ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett ebbe a hatalmas virágos csodába, s tudta, hogy az egész szobát e köré a dizájn köré építi fel. Érthető, ugye? Macy professzionális fotós, éppen első gyermekét várja, így hatalmas lendülettel, csodavárással és izgalommal állt neki a babaszoba berendezésének. A végeredmény magáért beszél: a 2021. tavaszán születő kislányát igazi vidám, napos szoba várja, ahol egyszerűen nem lehet szomorkodni. Nézd meg Macy milyen gyönyörű fotókat készített erről a bohém babaszobáról.

Bohém virágos falmatrica a babaszobában
Kép forrása: @macyrothartistry.com

Ez a babaszoba olyan, mint maga az élet: magával ragadó, friss és élettel teli. Őszintén, nem tudom elképzelni, hogy itt valaha szomorúan kelnék fel. Macy a legapróbb részletekig megtervezett mindent, harsány, bohém szín- és formavilágát sok természetes árnyalat tompítja, a zöld növények pedig természetközelivé varázsolják a teret. Macy megosztotta velünk néhány kedvenc részletét a szoba berendezéseiből, s komplett listát is adott nekünk a beszerzési helyekről. 

Room tour: bohém virágos falmatrica a babaszobában

A nevem Macy, férjemmel a gyönyörű és napos Wisco Sun az otthonunk. Van egy cicánk és egy zsemleszínű Labrador kutyusunk, Goose, aki már 2 éves. Kis kedvenceink mellé pedig hamarosan megérkezik első gyermekünk, úgyhogy nagyon izgatottak vagyunk.

macyrothartistry
kutya a babaszobában
Kép forrása: @macyrothartistry.com

Mi inspirálta a babaszoba dizájnt?

Egyértelműen a falmatrica! Ahogy megláttam, azonnal beleszerettem és elhatároztam, hogy az egyik falat teljesen beborítom vele, s minden más berendezést és tárgyat hozzá igazítok. Így az egész dizájnt a hatalmas virágok és azok színei inspirálták. Leginkább a mustársárga tetszett, így azt erősítettem az apróbb kiegészítő tárgyakban.

mustársárga babaszoba bohém stílusban
Kép forrása: @macyrothartistry.com
Mi volt számodra a legkedvesebb rész a szoba kialakításában?

Természetesen a kedvenc részem a tervezés volt, az egyes elemek felkutatása és begyűjtése. Imádtam, amikor megtaláltam a mustársárga takarót, a fiókos szekrényt és a hozzá illő fogantyúkat, a semleges falszínt ami jól kiegészíti a virágos tapétát, illetve az alvó szem díszt a falra. Sorolhatnám, hiszen minden részletét szeretem ennek a babaszobának! 

mustársárga bohém babaszoba
Kép forrása: @macyrothartistry.com
Mit tanácsolnál azoknak a szülőknek akik most kezdik berendezni a babaszobát?

Semmiképpen se stresszeljenek annyit, mint én! Varázslatos babaszobát tudtok kialakítani akár fillérekből is, hiszen tele van az internet kiváló ötletekkel, csak össze kell gyűjteni őket. Ne sajnáljátok az időt a tervezésre, de túlizgulni sem szabad.

olvasósarok babaszobában
Kép forrása: @macyrothartistry.com
Kép forrása: @macyrothartistry.com

Bohém Sóhegyecskék

Gyógyító hatású Himalája kristálysóval töltve
virágos babaszoba
Kép forrása: @macyrothartistry.com
bohém babaszoba fiókos szekrény
Kép forrása: @macyrothartistry.com
Lelőhelyek
falmatrica | WallGarnishCo
rácsos ágy | Delta Children
100% lélegző matrac | NewtonBaby
fiókos szekrény | Delta Children
fogantyúk | HobbyLobby
Once upon a time felirat | metal wall decor
alvó szemek | HobbyLobby
plüss kutya | IKEA
mustársárga babaszoba bohém stílusban

Ha tetszett ez a cikkünk, s úgy érzed inspirál, vagy jól jön a babaszoba tervezésénél, akkor mentsd el Pinteresten az alábbi kollázs segítségével. Így később is megtalálod ha szükséged lesz rá.

bohém virágos falmatrica a babaszobában odorshome

Többi bejegyzés

falra szerelhető tároló gyerekszobába

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba Ahhoz, hogy az otthonunkban mindig komfortosan érezhessük magunkat, érdemes jól átgondolt rendszerekbe szednünk a körülöttünk található használati tárgyakat. Ha

Dzsungel gyerekszoba room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour Izgalmas elosztású és kialakítású szoba, hangulatos és kellemes színekkel, berendezésekkel. Lenyűgöző ahogy minden darab annyira a helyén van, harmóniában

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel

Monokróm babaszoba Skandináv természetességgel A monokróm babaszoba megunhatatlan és hosszú ideje máig lenyűgözi a szülőket, gyerekeket egyaránt. A természetes és neutrális babaszoba trendek előtérbe kerülésével