ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Bármikor és mindig! Ha a lakás bármely pontján helyszűkében vagy, s átlátható, rendezett teret szeretnél kialakítani pillanatok alatt. A tárolók sok apróságot elrejtenek, ezáltal csökken a káosz, nő a rend érzete. Nem utolsó sorban a fali tároló egy jól megválasztott textillel nagyon mutatós. Írtunk egy blog cikket is a témában, hogy adjunk néhány tippet a fali tárolókhoz – Helytakarékos fali tároló az egész lakásba

Nézz körül webshopunkban ahol többféle fali tárolót, formapárnát és díszpárnát is találsz. Ha mégsem találnád meg kedvenc színedet, mintádat vagy egyedi méretben kérnéd bármelyik termékünket, kérjük ajánlatkérő űrlapunkon keresztül írd meg nekünk elképzelésedet, s egyeztetjük a lehetőségeket.
Ezt követően árajánlatot tudunk adni egyedi tárolódról, párnádról. Választhatsz közvetlenül készen lévő, vagy korábban már készített összeállításokból is, melyeket MESKA boltunkban találsz meg.

Igen! Mivel minden termékünket egyedi rendelésre készítjük el, így lehetőség van különböző, a szokottól eltérő méretek, színek megadására. Tárolóink lehetnek kisebbek, nagyobbak, illetve készülnek több vagy kevesebb rekesszel is. Párnáink pedig az általad választott textilből és hímzett szöveggel készülnek el. Egyedi kérést, egyedi méretű termékre árajánlatot itt tudsz leadni.

A megadott elkészítési és szállítási határidők hozzávetőelegesek, természetesen igyekszünk sokkal hamarabb elkészülni a termékekkel. Ám mivel minden egyes terméket a rendelés alapján készítünk el, két pici gyermek mellett, így előfordulhat több napos várakozási idő, esetleg csúszás.

Ha bármely termékünket ajándékba szeretnéd adni, s konkrét időpontra szeretnéd, hogy megérkezzen hozzád, kérünk mindenképpen jelezd felénk – így biztosan időben el tudjuk készíteni számodra.

Kisebb tárolókat és csomagokat tudjuk küldeni FOXPOST automatába. Ennek díja 1.100 Ft.

A nagyobb tárolókat, nagyobb csomagokat pedig GLS futárszolgálattal küldjük.  A házhoz szállítás díja csomagonként 1.490 Ft, míg GLS csomagautomatába küldve csomagkonként 990 Ft.

Bár legtöbb termékünk megrendelésre készül, illetve egyedi igények szerint, a korábban készült termékek inspirálhatnak. Nézz körül MESKA boltunkban és válassz a lakásodba illő tárolási megoldást, díszpárnát vagy formapárnát Neked tetsző textillel. Ha nem találsz megfelelőt, írj nekünk üzenetet, s további kínálatot mutatunk.

Sokan kéritek, már sok-sok méter textilt is eladtunk az évek során – hiszen jó minőségű anyagokkal dolgozunk, amiket Ti is szerettek. A legszebb babaszoba és gyerekszoba fő jellemzője a harmónia – ezt úgy érheted el,  hogy egymáshoz igazítod a különböző kiegészítőket, dekor elemeket színben és mintában is. Ehhez kívánunk segítséget nyújtani textil méteráru kínálatunkkal. Így a gyerekszobába még hiányzó textil termékeket a fali tárolód, betűpárnád, díszpárnád színeiben készítheted el. Textil méteráru kínálatunkat folyamatosan bővítjük prémium designer textilekkel.