Gyerekszobai tárolók

Függőleges fali tároló

Helytakarékos megoldás ha kicsi a tér, sok mindent elrejt és még jól is mutat a falon. Ez a függőleges elrendezésű, 3 szintes falra szerelhető tároló a legnépszerűbb termékünk.

Egyszerű és letisztult a kialakítása, így a legkisebbek számára is könnyű vele a rendrakás. Csak beledobálják a zsákokba az apró játékokat, s gyorsan rend lesz a szobában, ez őket is motiválja.

A nyitott zsákoknak köszönhetően a benne lévő tartalom könnyedén átlátható, mégis rejtve marad.

Vízszintes fali tároló

Kisebbik tárolónk frappáns és mutatós, keskeny kialakítása miatt szinte bárhol elfér és remek tárolói lehetnek azoknak az apró-cseprő dolgoknak, amik egyébként csak elkallódnának. Bármely magasságban jól jöhet, méretétől függően sok mindent elnyel, mégsem foglal sok helyet és mégis kéznél vannak a dolgok.

Szennyestartó

Mivel a baba- és kisgyermek ruhákat a felnőttek szennyes ruháitól külön érdemes mosni, sok időt megspórolunk ha már eleve külön is gyűjtjük őket. Mutatós és praktikus szennyes tartóinkat így főleg a baba- és gyermekruhák szortírozására terveztük meg. Akár egy mozdulattal levehető a zsák, vihető a mosókonyhába, fürdőszobába, mikor időd engedi, nem kell egyesével rohangálnod az aprócska ruhákkal. Nagy előnye továbbá, hogy később a gyerekszobában játék- vagy plüssállat tartóként is használható, nem egy-két évre vásárolod.

Textiltárolók

Olyan textil tárolót szerettünk volna készíteni, ami az anyukák számára praktikus, könnyen kezelhető, ám a babák figyelmét is megragadja. Anyukák tudják, a pelenkázás nem mindig egyszerű feladat, főleg, ha a baba sír, nem működik együtt. A pelenkák és krémek tárolásán túl ilyenkor is segítség lehet egy cuki mintás textil kosárka, hiszen a babák előszeretettel figyelnek rá.

Bár tároló kapacitásból egy babaszobában, gyerekszobában sosem elég, ha esetleg mégis üresen állna, akkor sem esik össze, jó tartása van.

Textil zsákok

Kisgyermekes szülőkként tudjuk jól, hogy tároló kapacitásból sosem elég: mindenféle apróságnak helyet kell találni egy gyerekszobában, az előszobában, de még a fürdőszobában is. Jól jönnek a praktikus megoldások, ezúttal strapabíró vászonból készült textil zsákok, cuki mintákkal.

Nagy hasznát vesszük a fiókos szekrényekben, zoknik, alsóneműk tárolására, szelektálására, illetve utazáskor a gyerekek apró holmijainak egy helyben tartására.

TERMÉK JELLEMZŐK

A falra szerelhető tárolókhoz fenyőfát használunk, melyet különböző színekkel pácolunk – festünk, de minden esetben bababarát festékkel, így a termék bekerülhet gyerekszobába is. A léceket előre kifúrjuk, hogy könnyen felszerelhesd, illetve csavart is mellékelünk a csomagban.

A hozzá tartozó textil zsák alját farost lemezzel merevítjük, így szépen megállnak benne a dolgok, jó tartása van. A textil rész 30 fokon mosható.

A standard méretű tárolók méretei:

 

Függőleges tároló
Vízszintes tároló
Szennyestartó
Textiltárolók
Textil zsákok
magasság: 86 cm
magasság: 20 cm
magasság: 40 cm
magasság: 40 cm
magasság: 32 cm
szélesség: 40 cm
szélesség: 40 cm
szélesség: 40 cm
szélesség: 40 cm
szélesség: 28 cm
mélység: 15.5 cm
mélység: 15.5 cm
mélység: 20 cm
mélység: 16 cm
mélység: 1-5 cm

Hol használhatod tárolóinkat?

  • babaszobában, pelenkázó asztal mellett
  • gyerekszobában, játéktárolóként, plüssállat tárolóként
  • előszobában, a sálak, kesztyűk, textil szatyrok tárolására
  • fürdőszobában, fésűknek, flakonoknak kiváló tartójaként
  • kamrában, a konyharuhák, műanyag tasakok, kisebb eszközök rendszerezésére
  • dolgozó szobában, irodaszerek, levelek tárolására
  • hálószobában éjjeli szekrény helyett / fölött
  • mosókonyhában szennyestartóként