Gyerekszobai tárolók

Függőleges fali tároló

Helytakarékos megoldás ha kicsi a tér, sok mindent elrejt és még jól is mutat a falon. Ez a függőleges elrendezésű, 3 szintes falra szerelhető tároló a legnépszerűbb termékünk.

Egyszerű és letisztult a kialakítása, így a legkisebbek számára is könnyű vele a rendrakás. Csak beledobálják a zsákokba az apró játékokat, s gyorsan rend lesz a szobában, ez őket is motiválja.

Vízszintes fali tároló

Kisebbik tárolónk frappáns és mutatós, keskeny kialakítása miatt szinte bárhol elfér és remek tárolói lehetnek azoknak az apró-cseprő dolgoknak, amik egyébként csak elkallódnának. Bármely magasságban jól jöhet, méretétől függően sok mindent elnyel, mégsem foglal sok helyet és mégis kéznél vannak a dolgok.

Szennyestartó

Mivel a baba- és kisgyermek ruhákat a felnőttek szennyesruháitól külön érdemes mosni (lásd vonatkozó cikkünket a témában ), sok időt megspórolunk ha már eleve külön is gyűjtjük őket. Mutatós és praktikus szennyes tartóinkat így főleg a baba- és gyermekruhák szortírozására terveztük meg. Akár egy mozdulattal levehető a zsák, vihető a mosókonyhába, fürdőszobába, mikor időd engedi, nem kell egyesével rohangálnod az aprócska ruhákkal. Nagy előnye továbbá, hogy később a gyerekszobában játék- vagy plüssállat tartóként is használható, nem egy-két évre vásárolod.

 

Textiltárolók

Olyan textil tárolót szerettünk volna készíteni, ami az anyukák számára praktikus, könnyen kezelhető, ám a babák figyelmét is megragadja. Anyukák tudják, a pelenkázás nem mindig egyszerű feladat, főleg, ha a baba sír, nem működik együtt. A pelenkák és krémek tárolásán túl ilyenkor is segítség lehet egy cuki mintás textil kosárka, hiszen a babák előszeretettel figyelnek rá.

Bár tároló kapacitásból egy babaszobában, gyerekszobában sosem elég, ha esetleg mégis üresen állna, akkor sem esik össze, jó tartása van.

TERMÉK JELLEMZŐK

A falra szerelhető tárolókhoz fenyőfát használunk, melyet különböző színekkel pácolunk – festünk, de minden esetben bababarát festékkel, így a termék bekerülhet gyerekszobába is. A léceket előre kifúrjuk, hogy könnyen felszerelhesd, illetve csavart is mellékelünk a csomagban.

A hozzá tartozó textil zsák alját farost lemezzel merevítjük, így szépen megállnak benne a dolgok, jó tartása van. A textil rész 30 fokon mosható.

A standard méretű tárolók méretei:

 

Függőleges tároló

magasság: 86 cm

szélesség: 40 cm

mélység: 15.5 cm

Vízszintes tároló

magasság: 20 cm

szélesség: 40 cm

mélység: 15.5 cm

Szennyestartó

magasság: 40 cm

szélesség: 40 cm

mélység: 20 cm

 

 

Textiltárolók

szélesség: 25 cm

magasság: 22 cm

mélység: 16 cm

 

 

Hol használhatod tárolóinkat?

  • babaszobában, pelenkázó asztal mellett
  • gyerekszobában, játéktárolóként, plüssállat tárolóként
  • előszobában, a sálak, kesztyűk, textil szatyrok tárolására
  • fürdőszobában, fésűknek, flakonoknak kiváló tartójaként
  • kamrában, a konyharuhák, műanyag tasakok, kisebb eszközök rendszerezésére
  • dolgozó szobában, irodaszerek, levelek tárolására
  • hálószobában éjjeli szekrény helyett / fölött
  • mosókonyhában szennyestartóként