Formapárnák

Betűpárnák, számpárnák

Vagány formapárnákat készítünk, amikből nehezen találnál két egyformát, hiszen mind-mind egyedi és személyre szabott. A számpárna menő dekorációs kellék a születésnapos babafotózáson, a betűpárna pedig a gyerekszoba dísze.

Szabadon variálható hozzá textil is, a Te elképzelésed szerint, mert minden babaszoba más és más. Nektek milyen tematikája, színvilága van az éppen készülő babaszobának vagy a már meglévő gyerekszobának? Nálunk biztosan találsz hozzá megfelelő textilt.

Szuper ajándékötlet ha babalátogatóba mész és valami mutatósat, igazán személyeset vinnél, de nyerő leszel a tiniknél is egy ilyen frappáns ajándékkal.

Hol használhatod a betűpárnákat, számpárnákat?

  • dekorációs elemként lakásban, üzlethelyiségben
  • gyerekszobában ha egy kis kuckót varázsolnál személyesebbé
  • babalátogatáskor ajándékként
  • ülőpárnaként is használható, tartós, strapabíró
  • esküvőn dekorációs elemként

Bálna párna

Édes kis bálna figura a legkisebbek és picit nagyobbak számára is. Bálna alakú párnánk minőségi textilekből készülnek és pompás kiegészítői egy babafotózásnak, kisgyermek fotózásnak. S hát ki ne szeretné a bálnákat?

Elefánt párna

Aranyos elefánt figura a legkisebbek számára, ami igazán babakezekbe való. Olyan textil figurát, marok állatkát szerettünk volna készíteni a legkisebbek, babák, kisgyerekek számára, amit magukkal vihetnek utazáskor, ha orvoshoz kell menni, vagy csak társra vágynak. Olyat, amit szerethetnek, magukhoz ölelhetnek, s mindig velük lehet.

Kérésre kézzel hímezhetünk rá nevet is, még személyesebbé téve a kis elefánit, babalátogatásra is kiváló és nagyon személyes ajándék így. Kérhetsz akár egy komplett elefánt családot, kisebb és nagyobb párnákat vegyesen.

Betűpárnák, számpárnák

magasság: kb. 32 cm

szélesség: kb. 20-25 cm (a betű formájától is függ)

töltet: SYL töltőanyag

Bármilyen betűt, számot készítünk, A-tól Z-ig, de még írásjeleket is, mint az & jel

Bálna párna

magasság: kb. 30 cm

szélesség: kb. 35 cm

töltet: SYL töltőanyag

Elefánt párna

magasság: kb. 19 cm

szélesség: kb. 25 cm

töltet: SYL töltőanyag