ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Te mit üzennél egy párnával?

Az ember a legjobban azokkal a tárgyakkal szereti körülvenni magát, amik számára különösen fontos jelentőséggel bírnak vagy szívének kedves az ajándékozó személye. Ha mindez ráadásul praktikus, elegáns, szívhez szóló formában történik, az még egy plusz, amiért szereti azt, a keze ügyében tartani a mindennapokban. Bátorító lehet, vigasztaló, örömet hozó. 

díszpárna-hímzettpárna-feliratospárna-alvóspárna-szövegespárna-odorshome-gyereknek-gyerekszoba-gyerekpárna

Bizonyított, hogy a kimondott szavaknak teremtő ereje van, hát még a leírtaknak. Megfelelő időben kell mondani, a lehető legjobb módon, hogy felejthetetlen is legyen, mindig a megajándékozottal tartson, akár egész nap. A pozitív gondolatok, motivációs üzenetek, inspiráló, ösztönző, erőt adó dolgok mindig jól jönnek. A reggel is máshogy indul, egy jól eltalált idézettel. A szomorúság, melankólia boldogságba, mosolyba fulladhat. Bármilyen rosszkedvet elűzhet egy frappáns megfogalmazás, egy kedves emlék.

Hogyan lehet a kedves tárgyat és a szavakat ötvözni?

Mondd el szerelmednek, társadnak, gyermekeidnek, szüleidnek, barátaidnak egy feliratos párnával, hogy mindig gondolsz rájuk. A párna nem csak egy használati tárgy, ami lakásod éke, újjá varázsolja azt, stílust és hangulatot ad neki, nem csak alváshoz használatos tárgy, hanem jóval több annál, egy kedves, örök, pihe-puha, ölelgetnivaló kellék is, amihez jó hozzábújni, emlékezni.

A párnákból millió fajta létezik. Alvó, támasztó, ortopéd, dísz…És mint Gombóc Artúr a csokijaival, kerek, szögletes, szív alakú, hengerforma. Tollas, szivaccsal vagy magokkal töltött. Csak a képzelet szab határt a milyenségének.

Már az ókori Egyiptomban is használták, de közkedvelt volt Kínában, Perzsiában és bizony Európában is. Nem csupán egy fekvő alkalmatosság, nem csak díszítő funkciót tölt be, hanem fontos szerepeket is az életünkben. Tárol egy-egy emléket például. Kisgyermekként megnyugvást hoz, biztonságot.

Egy minőségi, elegáns párna bármilyen alkalomra megfelelő ajándék lehet, legyen szó akár egy babaköszöntőről, házassági évfordulóról, anyák napjáról, nászajándékról, pedagógus köszöntőről, búcsúztatóról, jeles ünnepnapokról, barátságról, születésnapról, névnapról, Valentin napról.

Jelképes, jelzés értékű meglepetés. Cseppet sem haszontalan, porosodó kellék. És nem csak használati, kényelmi tárgy ajándékként, hanem felejthetetlen, örök emlék is.

inspirációs párna odorshome

Gondos munkával, kézi hímzéssel, választható textilanyaggal és szöveggel, így személyre szabottan készülnek a párnák, melyekkel egy-egy hozzád közel álló embernek elmondhatod, gondolsz rá, szereted, bátorítod, minden pillanatban vele vagy, még ha csak ilyen jelképes formában is. 

A rátok jellemző, közös, cinkos pillanatokra emlékező szöveget, jókívánságodat küldd el, az rákerül a párnára, így rögtön te fogsz az eszébe jutni, amikor csak rápillant. 

Ha unod a megszokott ajándékokat, ha valami olyasmivel mutatnád meg mennyire szereted, ami nem csak dísz és igazán egyedi, személyes, akkor válassz neki hímzett párnáink közül.
Az egyedi feliratos párna részleteit ide kattintva találod meg.

valentin nap párna odorshome

Többi bejegyzés

falra szerelhető tároló gyerekszobába

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba

Helytakarékos fali tároló az egész lakásba Ahhoz, hogy az otthonunkban mindig komfortosan érezhessük magunkat, érdemes jól átgondolt rendszerekbe szednünk a körülöttünk található használati tárgyakat. Ha

Dzsungel gyerekszoba room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour

Vagány dzsungel gyerekszoba – room tour Izgalmas elosztású és kialakítású szoba, hangulatos és kellemes színekkel, berendezésekkel. Lenyűgöző ahogy minden darab annyira a helyén van, harmóniában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában

Bohém virágos falmatrica a babaszobában Abszolút központi szerepet tölt be a bohém virágos falmatrica a babaszobában: amikor Macy Siudzinski meglátta egy internetes oldalon, azonnal beleszeretett